Новокальчевська громада
Одеська область, Березівський район

Право на захист

Дата: 27.05.2024 16:30
Кількість переглядів: 61

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Завдяки фінансуванню міжнародних організацій БФ "Право на захист" проводило реєстрацію вразливих категорій ВПО на отримання грошової допомоги. Спеціалісти структурного підрозділу з надання соціальних послуг виконавчого комітету долучили благодійний фонд для оформлення внутрішньо переміщених осіб нашої громади.

24 травня 2024 року з робочим візитом завітала мобільна група БФ "ПРАВО НА ЗАХИСТ" до нашої громади.

Почали реєстрацію внутрішньо переміщених осіб на отримання грошової допомоги, яка надається в межах проєкту «Консорціум Реагування: Надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні (2023–2024)» від Благодійного фонду «Право на захист», як партнера Консорціуму Реагування (Ukraine Reaction Consortium), координованого ACTED, за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). За результатами виїзду на надання допомоги зареєстровано 24 особи.

Сума допомоги становитиме 3 600 грн на особу на місяць та покриває тримісячний період. Тобто загальна сума допомоги на кожного члена родини становить 10 800 грн.

Грошова допомога виплачуватиметься одноразово одразу за три місяці кожному члену домогосподарства окремо на його банківський рахунок, наданий під час реєстрації. Кошти для неповнолітніх та неповносправних / недієздатних осіб отримують їхні офіційні представники (батьки, опікуни, піклувальники тощо) за наявності відповідних документів.

 

Велика подяка за співпрацю!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь