Новокальчевська громада
Одеська область, Березівський район

Допомога у працевлаштуванні у період воєнного стану

Дата: 25.08.2022 17:12
Кількість переглядів: 1281

Фото без опису

 

Допомога у працевлаштуванні у період воєнного стану

 

Проблема безробіття у період воєнного стану є найбільш актуальною в нашій країні. На теперішній час майже 80% вироків, які надходять на виконання до Березівського районного сектору з питань пробації №1, це вироки стосовно осіб, які скоїли кримінальні правопорушення, передбачені ч. 4 ст. 185 КК України, тобто скоїли крадіжки в період воєнного стану. І як з’ясовується під час бесід із засудженими, крадіжки вони скоюють у зв’язку з відсутністю роботи, оскільки, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України більшість підприємців, у яких вони працювали, навіть не офіційно, припинили свою діяльність.

         Так, 23 серпня 2022 року працівниками Березівського районного сектору з питань пробації №1 спільно з провідним фахівцем з питань зайнятості Березівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Оленою Абрамович для клієнтів пробації проведено інформаційний захід щодо надання допомоги у працевлаштуванні та можливості здобуття відповідної професії у період воєнного стану.

         Під час заходу провідний фахівець з питань зайнятості Олена Абрамович надала інформацію про особливості працевлаштування в сучасних умовах, інструменти пошуку роботи, переваги офіційного та недоліки нелегального працевлаштування, та зазначила, що не зважаючи на воєнний стан Березівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості працює у звичному режимі та у Березівському районі є вакансії, якими б могли скористуватися клієнти пробації.

Також учасників заходу ознайомили з умовами професійного навчання за направленням центру зайнятості, що значно збільшує шанси знайти застосування своїм знанням та вмінням на місцевому ринку праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь