Новокальчевська громада
Одеська область, Березівський район

Перевірка виконання громадських робіт

Дата: 08.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 2282

Адміністративні правопорушення є найпоширенішим видом правопорушень. Суспільна шкода кожного окремого адміністративного правопорушення є незначною і тому вони більш поширені у суспільстві. За  правопорушення передбачено різні адміністративні стягнення, у тому числі і  громадські та суспільно корисні роботи.

Накладення адміністративних стягнень – це кінцевий результат застосування заходів адміністративної відповідальності. У законодавстві існує вичерпний перелік адміністративних стягнень, який регламентується статтею 24 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт допомагає досягти кілька цілей: покарати правопорушника за протиправне діяння; здійснити моральне виховання правопорушника шляхом залучення його до суспільно корисної праці; запобігає вчиненню нових правопорушень; дає змогу вплинути на суспільство, а саме розуміння того, що за вчинення протиправного діяння можуть наставати негативні наслідки.

         Відповідно до наказу Міністерства юстиції України № 474/5 від 19.03.2013 «Про затвердження Порядку виконання адміністративних стягнень у виді громадських робіт, виправних робіт та суспільно корисних робіт» виконання постанов суду про накладення адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт покладається на уповноважений орган з питань пробації.

Контроль за виконанням громадських  робіт уповноваженим органом з питань пробації здійснюється шляхом проведення контрольних перевірок за місцем відбування порушниками стягнення, за результатами яких складається акт перевірки.

         Так, 01 липня 2021 року інспектором Березівського районного сектору з питань пробації, Аллою Каніною було здійснено перевірку виконання правопорушником адміністративного стягнення у виді громадських робіт, які він відбуває на території однієї  з сільських рад Березівського району.

         Під час перевірки правопорушник знаходився на робочому місці та виконував роботи згідно графіку. Належне виконання роботи відбувалось під контролем старости села.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь