Новокальчевська громада
Одеська область, Березівський район

Міжнародний жіночий день

Дата: 10.03.2021 23:19
Кількість переглядів: 3587

Міжнародний жіночий день

 

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски та ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день ми вітаємо жінок, від яких пішло все прекрасне не землі. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих, найсвітліших свят всіх жінок – 8 Березня. Тому це свято присвячено жіночності, найдорожчим людям на землі – мамам і всім жінкам.

         З нагоди цього свята, 5 березня 2021 року, волонтер пробації та за сумісництвом керівник гуртків технічного відділу комунального закладу Березівського міського центру дитячої та юнацької творчості Катерина Ранкіч провела з неповнолітнім клієнтом пробації захід з нагоди свята 8 березня та надала майстер-клас по виготовленню святкового букету для привітання своєї матусі.

            Метою заходу є виховання любові і поваги до жінки – матері, бабусі, сестрички, подруги. Виховати в підлітка естетичний смак, навички морально – етичної поведінки, розвиток творчих здібностей, почуття прекрасного.

Мама... Це перше слово, яке з радістю та усмішкою вимовляє дитина. У мами найвірніше і найчуйніше серце – в ньому ніколи не згасає любов. І скільки не було б  нам років, 10, 20,30 чи 50, нам завжди потрібна мама, її увага, її погляд. Вона для кожної дитини є найважливішою жінкою в житті, тому з підлітком було виготовлено власними руками букет квітів з фоамірану для привітання мами.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь